Neymar se je že odločil

Foto: Epa neymar
Brazilski zvezdnik odločno spregovoril o svoji klubski prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar je ob robu humanitarnega dogodka v Sao Paolu zavrnil vsa namigovanja o odhodu iz PSG in odločno dejal, da bo svojo pot nadaljeval v francoskem glavnem mestu.

"Ostajam v Parizu, s PSG imam pogodbo," je brazilskim novinarjem dejal Neymar, ki je lani za rekordnih 222 milijonov evrov prestopil iz Barcelone v PSG.

Zanikanje Pri Realu še enkrat odločno nad govorice

Po koncu minule sezone so se pojavile govorice, da se za njegove usluge resno zanima madridski Real. Španski nogometni velikan in 13-kratni zmagovalec najmočnejšega klubskega tekmovanja na stari celini je že minuli teden prek sporočila za javnost odločno zanikal govorice, da želi v svoje vrste zvabiti Neymarja ter tako demantiral španske in francoske medije, ki so na dolgo in široko poročali o tem, da je madridski klub za enega največjih zvezdnikov nogometa v zadnjih letih pripravil kar 310 milijonov evrov vredno ponudbo za PSG.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:36 20. Julij 2018.

    V Hollywood-u???

  • 10:32 20. Julij 2018.

    Sej je vseeno,kje se valja po igrišču.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.