Šport > Nogomet
325 ogledov

Pri Realu še enkrat odločno nad govorice

julen lopetegui florentino perez Epa
Pri evropskih prvakih so še enkrat zanikali ugibanja.

V Real Madridu so zanikali govorice, da želijo v svoje moštvo zvabiti Brazilca Neymarja. Španski mediji so poročali, da kraljevi klub za zvezdo pariškega PSG pripravlja 310 milijonov evrov vredno ponudbo, a so v Realu na spletni strani zapisali, da nimajo nikakršnega namena pripraviti ponudbe za nekdanjega igralca Barcelone.

"V luči konstantnih poročil, ki igralca PSG Neymarja povezujejo z našim klubom, želi Real Madrid jasno povedali, da klub nima nikakršnega namena pripraviti ponudbo za nogometaša," so v petek zvečer zapisali v madridskem velikanu.

Real, ki mora najti zamenjavo za Cristiana Ronalda, je sicer dejal, da so vezi med kraljevim klubom in PSG odlične. "Če bi bil Real Madrid v katerikoli fazi pripravljen razmisliti o uslugah nogometašev PSG, bi takoj pristopili k klubu," so še zapisali v sporočilu.

Po poročanju medijev naj bi se Real zanimal še za enega nogometaša PSG, in sicer francoskega napadalca Kyliana Mbappeja, a so tudi te govorice pred dnevi zanikali.

Neymar se je v francosko prestolnico preselil iz največjega Realovega rivala Barcelone poleti 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.