Šport > Nogomet
830 ogledov

Buffon podpira Ronaldovo selitev v Juventus

cristiano ronaldo Epa Ronaldo piše zgodovino reprezentančnega nogometa.
Kaj se dogaja s prestopom Ronalda v Juventus?

Sredi prejšnjega tedna se je zdelo, da je vse dogovorjeno za prestop Cristiana Ronalda iz Reala Madrida v Juventus. Številni so pisali, da bo že 7. 7. predstavitev nove Juventusove sedemke. Nato pa je vse potihnilo. Kluba se še pogajata o odškodnini, še resnejši pogovori pa naj bi tekli med vodstvom Reala in Ronaldovim agentom.

cristiano ronaldo Prestop Šport Agent: Če Ronaldo zapusti Real, mu bo večno hvaležen

Po pisanju torkove izdaje angleškega Sky Sports in Expressa naj ne bi bila glavna zahteva Reala višja odškodnina (100 milijonov evrov), temveč Florentino Perez v prvi vrsti zahteva, da ne prestopi v neposrednemu rivalu. Očitno Juventus ni neposredni rival in tako naj bi do prestopa prišlo v roku 48-ih ur, še pišejo otoški mediji.

cristiano ronaldo vila torino Foto Šport Ronaldo izbral vilo, v kateri je prebival Zidane

"Če pride, bo to res fantastična reklama za italijanski nogomet."

Na najverjetnejši prestop Ronalda k stari dami se je odzval tudi nekdanji dolgoletni član kluba iz Torina, vratar Gianlugi Buffon. "Ne bom presenečen, če res prestopi k Juventusu. To bi me osrečilo, saj Juventus prav to potrebuje. Potrebuje nove idole," je povedal novi član PSG-ja. "Ne moti me, če pride. Moti me le, da je proti nam zadel v finalu. Če pride, bo to res fantastična reklama za italijanski nogomet."

Gianluigi Buffon PSG Šport Buffon: Liga prvakov ni moja obsesija
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.