Šport > Nogomet
3960 ogledov

Agent: Če Ronaldo zapusti Real, mu bo večno hvaležen

cristiano ronaldo Epa Portugalec rad razkazuje svoje mišice.
"Če Cristiano zapusti Real, mu bo večno hvaležen," je povedal Jorge Mendes, agent Cristiana Ronalda, ki odhaja k Juventusu.

Ni še potrjeno, a skoraj zagotovo je, da se bo Cristiano Ronaldo v nekaj dneh ali celo v nekaj urah preselil iz Reala Madrida v Juventus. Njegov agent Jorge Mendes je prvič spregovoril o prestopu leta. Sicer ga še ni potrdil, je pa dejal: "Če se zgodi, bo to novo poglavje, nov izziv v že zdaj briljantni Cristianovi karieri."

ronaldo zidane Razkritje Šport "Ronaldo že podpisal in opravil zdravniški pregled"

"Če Cristiano zapusti Real, bo večno hvaležen klubu, predsedniku Florentinu Perezu, celotnemu osebju. Pa tudi navijačem Madrida z vsega sveta," je za portugalski časopis Record dejal Mendes, ki se je v sredo zvečer sestal z vodstvom Reala in se dogovarjal za prestop njegovega varovanca k Juventusu. 

Stara dama iz Torina naj bi ju prepričala z letno plačo v višini 30 milijonov evrov. Odškodnina Realu naj bi znašala 100 milijonov evrov. Juventus je iz prodaje že umaknil dres Juana Cuadrada s številko 7. Jasen namig, da bo črno-belo sedmico oblekel Ronaldo. V Torinu si želijo, da bi bila uradna predstavitev Ronalda že to soboto.

cristiano ronaldo Že kupuje hišo Šport "95 odstotkov prepričani, da bo Ronaldo zamenjal klub"
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.