Šport > Nogomet
1986 ogledov

Real ogorčen nad poročanjem španske javne televizije

Epa Real naj bi bil za Neymarja pripravljen odšteti več kot 300 milijonov evrov.
Evropski klubski prvak se je odzval na govorice o megalomanskem prestopu.

Real Madrid je odločno zavrnil navedbe španske javne televizijske postaje TVE, ki je športno javnost vznemirila z informacijo, da je kraljevi klub za prestop Neymarja Paris Saint-Germainu plačati neverjetnih 310 milijonov evrov.

julen lopetegui florentino perez Kdo je tu nor? Šport Španski mediji: Real za nakup igralca ponudil 310 milijonov

Španska javna televizija je nekoliko presenetljvo razkrila domnevno finančno ozadje največjega nogometnega prestopa v športni zgodovini, o katerem se šušlja vse od Neymarjeve selitve iz Barcelone v Pariz.

Brazilski superzvezdnik, ki si je z reprezentanco že zagotovil nastop v četrtfinalu svetovnega prvenstva, je Parižanom pomagal do domačega trojčka, vendar si po neuradnih informacijah kariere ne želi nadaljevati v francoski prestolnici.

 | Avtor: Epa Epa

Novi trener PSG-ja Thomas Tuchel, ki je maja podpisal dveletno pogodbo, naj bi sicer dobil zagotovilo, da bo v prihodnji sezoni lahko računal na slovitega napadalca.

Po poročanju španske javne televizije naj bi Real za Neymarja odštel vrtoglavih 310 milijonov evrov. Nogometaš naj bi podpisal sedemletno pogodbo in v tem času zaslužil 45 milijonov evrov na sezono.

"Real Madrid želi poudariti, da so informacije o domnevni ponudbi za nakup Neymarja, ki naj bi jo naslovili na PSG, popolnoma neresnične. Posredovali nismo nobene ponudbe omenjenemu klubu ali igralcu. Presenečeni smo, da javna španska televizija širi povsem neresnične informacije, ne da bi jih preverila pri kateri od vpletenih strani," je v uradni izjavi zapisal kraljevi klub.

TVE se je za navedbe opravičila, a poudarila, da je informacije dobila iz zanesljivih virov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice