Šport > Nogomet
3958 ogledov

Španski mediji: Real za nakup igralca ponudil 310 milijonov

Neymar
Se nam obeta nov rekordni prestop? Kaže bolj na komedijo zmešnjav.

Po sinočnem poročanju TVE (Televisión Española) je Real Madrid za nakup Neymarja Paris Saint-Germainu ponudil 310 milijonov evrov. S to vsoto bi krepko presegel rekord, ki ga je pred letom dni postavil prav PSG, ko je za brazilskega napadalca Barceloni odštel 222 milijonov. Po prvptnem poročanju TVE pri evropskih prvakih še čakajo na odgovor iz Pariza. Novico so povzeli številni španski in tuji mediji.

Real želi Neymarju ponuditi sedemletno pogodbo, z njo pa naj bi na sezono prejemal 45 milijonov evrov, so še zapisali pri TVE.

"Pri Realu želimo podariti, da je novica, ki jo je objavil TVE, popolnoma neresnična. Real ni ničesar ponudil klubu PSG in tudi ne igralcu. Pri Realu smo presenečeni, da španska javna televizija objavlja popolnoma napačne informacije, pri tem pa ne stopi v stik s predstavniki kluba, da bi pojasnili zadevo, ki bi bila zlahka zanikana," so se odzvali pri madridskem velikanu in okrcali TVE.

Šestindvajsetletni napadalec, ki je na PSG pogodbeno vezan do leta 2022, trenutno sicer nastopa na svetovnem prvenstvu, v osmini finala je z zadetkom pomagal Braziliji ugnati Mehiko z 2:0. V četrtfinalu se bo seleção pomeril z Belgijo.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:26 03.julij 2018.

    Nogomet je prestopil meje razumnega s preprodajo igralcev za milijonske vsote . Ni nogometaša ,ki bi bil vreden MILIJON € ! Pomislite koliko časa mora delati navaden smrtnik za milijon € ? Edina rešitev je boljkot nogometnih tekem . Čeferin ...prikaži več in ostali na FIFI in UEFI .....so glavni krivci za takšno stanje v nogometu .

  • Avatar Kazuya
    Kazuya 09:04 03.julij 2018.

    za simuliranje in padanje 310 milijonov ?...hahah