Mundial 2018
5663 ogledov

Panika v brazilski reprezentanci

Neymar Reševalni pas/Twitter
Neymar je izpustil ponedeljkov trening brazilske reprezentance, dan kasneje pa ga je zapustil po zgolj petnajstih minutah. Pri tem je močno šepal ter se držal za gleženj.

Nadaljujejo se težave brazilskega zvezdnika Neymarja. Po zelo slabi predstavi na prvi tekmi Mundiala proti Švici ter norčevanju svetovnega spleta iz njegove pričeske, je situacija postala še dosti bolj resna.

Neymar Neymar Mundial 2018 Pričeska za naslov prvaka - "špageti neymarese"

V ponedeljek je namreč izpustil reprezentančni trening, dan kasneje pa na njem ni zdržal niti petnajst minut. Na samem ogrevanju je bil sicer zelo dobro razpoložen, toda kmalu je začutil bolečino v gležnju ter teren zapustil v družbi fiziterapevta. Z igrišča je odšepal vidno zaskrbljen.

Zdravnik brazilske reprezentance Rodrigo Lasmar je izjavil, da Neymarjeve težave niso povezane z njegovo poškodbo, zaradi katere je pavziral tri mesece, pač pa naj bile posledica udarca, ki ga je prejel Neymar na prvi tekmi.

Neymar je na tekmi proti Švici odigral vseh 90 minut, tekom katerih je pretrpel deset prekrškov.

Brazilija Neymar Skupina E Mundial 2018 Opekli so se tudi Brazilci

Čeprav situacija ni rožnata, se vseeno pričakuje, da Brazilija v petek proti Kostariki končno pokaže svoje pravo lice ter vpiše več kot potrebne tri točke.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.