Šport > Nogomet
15144 ogledov

Ronaldo izbral vilo, v kateri je prebival Zidane

cristiano ronaldo vila torino
1/9
Print Screen
Cristiano Ronaldo in njegova izbranka iščeta nov dom.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo si je po poročanju italijanski medijev izbral domovanje, kjer bo z izbranko Georgino Rodriguez in njunimi štirimi otroki obrnil nov list v njegovi profesionalni karieri.

cristiano ronaldo Ciao CR7 Šport Ronaldo že v soboto v Torinu

Ronaldo naj bi imel z Juventusom, ki mu je obljubil letno plačo v višini 30 milijonov evrov, že podpisano pogodbo, italijanski prvak pa naj bi Real Madridu zanj plačal okroglih 100 milijonov evrov.

Ronaldo in Georgina si po poročanju tamkajšnjih medijev že nekaj časa ogledujeta prestižne vile v Torinu. Po neuradnih informacijah naj bi par že izbral svojega favorita in najel vilo v luksuznem predelu Strada San Vito Revigliasco, kjer prebivajo številni nogometaši in predsednik Juventusa Andrea Agnelli.

cristiano ronaldo Prestop Šport Agent: Če Ronaldo zapusti Real, mu bo večno hvaležen

Prestižno domovanje, v katerem sta v Torinu nekoč prebivala Fabio Cannavaro in Zinedine Zidane, ima tri nadstropja in približno 1700 kvadratnih metrov površine. Višina najemnine je za zdaj uganka, znano pa je, da je Cannavaro plačeval 600.000 evrov na leto.

Ronaldova številčna družina bo imela na voljo 200 sob, od tega osem spalnic, notranji bazen in dva skrivna vhoda, s pomočjo katerih se bo superzvezdnik izognil nadležnim paparacom. Zunanje zemljišče meri 44.000 kvadratnih metrov. 

Ronaldo bi s prestopom postal najdražji nogometaš v zgodovini Juventusa. Doslej so največj odšteli za Gonzala Higuaina, ki se je iz Napolija preselil za 90 milijonov evrov. 

ronaldo zidane Razkritje Šport "Ronaldo že podpisal in opravil zdravniški pregled"
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.