Šport > Nogomet
12174 ogledov

Ronaldo odbil 200 milijonov

Denar
Cristiano Ronaldo je odbil ponudbo vredno 200 milijonov evrov.

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo se ne seli na Kitajsko. Najboljši nogometaš sveta je odbil ponudbo iz te dežele vredno 200 milijonov evrov ter s tem dokazal, da mu je športni uspeh pomembnejši od denarja.

Španski mediji poročajo, da naj bi zvezdnik Belega baleta s strani neimenovanega kitajskega kluba prejel nemoralno ponudbo. Želeli naj bi si ga za dve leti, zaslužil pa naj bi 100 milijonov evrov po sezoni. Prav tako poročajo, da Ronaldo naj ne bi bil niti najmanj zainteresiran za prestop na Kitajsko.

Trenutno izgleda najbolj realna opcija, da bo Portugalec okrepil torinski Juventus. Zadnje informacije z Iberskega polotoka poročajo, da naj bi bilo v torek dokončno znano, ali se Ronaldo seli k Stari dami.

Kot zanimiva opcija se ponuja tudi Manchester United, nekdanji Ronaldov klub, kateri ga je izstrelil med nogometne zvezdnike in do katerega ni nikoli skrival svojih simpatij. Poleg vsega pa je trenutni trener Uniteda Jose Mourinho, ki ima z Ronaldom odličen odnos še iz časov, ko ga je treniral pri Real Madridu.

Komentarjev 3
  • lotus 00:25 10.julij 2018.

    Ufaa kako smo pikolovski

  • Janez_53 09:38 09.julij 2018.

    Pisec članka Tadej Mesarič, Slovenci imamo precej lepšo besedo namesto "odbiti" (ki bolj pristaja Hrvatom), to je "zavrniti"!!!

Sorodne novice