Šport > Nogomet
4698 ogledov

Real Madrid za vezista nudi 155 milijonov evrov

Milinković-Savić Reševalni pas/Twitter
Trikratni zaporedni zmagovalec Lige prvakov Real Madrid je pripravljen za srbskega vezista izkrcati ogromno vsoto denarja. Laziu je za Sergeja Milinkovića-Savića ponudil kar 155 milijonov evrov.

Po pisanju priznanega italijanskega časopisa Corriere dello Sport  naj bi najtrofejnejši evropski nogometni klub, Real Madrid, poslal Laziu neverjetno ponudbo za srbskega reprezentanta v vrednosti 155 milijonov evrov.

Sergej Milinković-Savić je zahvaljujoč svojim odličnim nastopom v dresu nebesno modrih v preteklih dveh letih postal eden izmed najbolj vročih igralcev na nogometni tržnici.

Že na začetku prejšnje sezone se je pisalo o interesu nekaterih najznamenitejših ter najbogatejših evropskih klubov. Omenjalo se je Juventus, Manchester United, PSG, ...

V italijanskih medijih pa se je tokrat pojavila informacija, katero so kmalu potrdili tudi španski kolegi, da je agent triindvajsetletnega ofenzivnega vezista, Mateja Kežman, predsedniku Lazia Claudiu Lotitu tekom skupne večerje posredoval ponudbo madridskega Reala.

Lotito je do sedaj večkrat izjavil, da Sergeja ne misli prodati za iznos nižji od 150 milijonov evrov. Med drugim je tudi odkril, da je že zavrnil 100-milijonsko ponudbo Juventusa.

V primeru da Lazio sprejme ponudbo, bo nekdanji nogometaš Vojvodine postal tretji najdražji nogometaš v zgodovini. Zaostal bo le za Neymarjem, ki je iz Barcelone prestopil v PSG za 222 milijonov evrov, medtem ko je na drugem mestu Kylian Mbappe, ki je PSG okrepil iz Monaca za 180 milijonov evrov.

Prestopu v prid govori tudi dejstvo, da je Milinković-Savić javno izjavil, da že od nekdaj navija za Real Madrid.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.