Neymar skalpiral Argentince

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prvo tekmo južnoameriškega superclasica med reprezentancama Brazilije in Argentine je odločil zvezdnik carioc Neymar. Brazilija se na povratno tekmo odpravlja z zmago z 2:1.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Brazilije je z 2:1 (1:1) premagala Argentino na prvi tekmi južnoameriškega superclasica v domači Goiânii, ki sta ga obe svetovni nogometni velesili odigrali brez reprezentantov, ki nastopajo v Evropi. Junak tekme je bil Neymar, ki je v zadnji minuti sodnikovega dodatka (93.) uspešno izvedel enajstmetrovko.

Pred tem je eden od argentinskih branilcev znotraj enajstmetrskega prostora branil z roko, zato je sodnik pokazal na belo točko. Sicer so na tekmi povedli Argentinci, za katere je bil v 19. minuti uspešen Juan Martínez, Brazilci pa so izenačili že šest minut pozneje, ko je po podaji Neymarja z glavo mrežo zatresel Paulinho.

Druga tekma superclasica, v katerem nastopajo le nogometaši lokalnih klubov obeh držav, bo 3. oktobra v argentinskem mestu Resistencia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.