Neymar v solzah odšepal z igrišča

Foto: Epa Neymar
Prvi zvezdnik pariškega velikana je v solzah zapustil zelenico na Parku prince.
Oglej si celoten članek

Najdražji nogometaš vseh časov Neymar se je poškodoval na pokalni tekmi s Strasbourgom, ki jo je PSG dobil z s končnim izidom 2:0. Brazilec, ki se ni vpisal med strelce, je igrišče zapustil v 62. minuti

Na prvi pogled gre za zvin gležnja, zdravniki pa se bojijo, da je Neymar obnoil poškodbo pete. Zaradi zlomljene kosti v peti je v lanski sezoni manjksl tri mesece in izpustil nekatere najpomembnejše obračune svojega moštva.

"Neymar je igrišče sicer zapustil brez pomoči, a zaradi bolečin v peti so zdravniki že izrazili bojazen, da si je obnovil poškodbo. Uradno ni še nič znanega, zdravljenje bo odvisno od stanja v naslednjih dneh. Bolečina na istem mestu kot lani pa ne obeta nič dobrega," so Parižani zapisali v sporočilu za javnost.

Zaskrbljen je tudi trener Thomas Tuchel. "Ne, nisem govoril z Neymarjem, ker je v bolninišnici. Seveda me skrbi. Ni treba ugibati, kaj bi pomenila njegova odsotnost. Žalosten sem, tudi zaradi tega, ker ga niso zaščitili sodniki, v enem napadu so tekmeci trikrat storili prekršek, ki ga niso dosodili. Trditve tekmecev, da je s preigravanji sam krojil svojo usodo, so tudi smešne," je dejal Tuchel.

Neymar se je poškodvoval le tri tedne pred obračunom z Manchester Unitedom v osmini finala lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.