Neymar: "Z Messijem bova spisala zgodovino"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Neymar je zatrdil, da mu je v čast deliti slačilnico z najboljšim nogometašem na svetu - Leom Messijem.
Oglej si celoten članek

Mnogi strokovnjaki z veliko nestrpnostjo pričakujejo prvo tekmo Barcelone v novi sezoni. Odstop Tita Vilanove je stvari še bolj izpostavil, že pred tem pa so se mnogi spraševali, kako bosta skupaj v isti ekipi funkcionirala Leo Messi in Neymar.

Nekateri so v šali govorili, da bo Blaugrana sedaj potrebovala kar dve žogi, saj ima na zelenici dva dominantna kreatorja, drugi pa trdijo, da bodo Katalonci v napadu neustavljivi. Med slednjimi je tudi Fabio Capello. Seveda pa je enakega mnenja kot italijanski strokovnjak tudi Neymar.

"Imamo vse potrebno"

"Verjamem, da bova z Messijem tandem, ki bo pisal zgodovino. Imamo vse potrebno, da to tudi izvedemo v praksi," je dejal Brazilec, za katerega je Barcelona Santosu uradno plačala 57 milijonov evrov.

"V čast mi je, da sem postal nogometaš Barcelone. Igrati skupaj z najboljšim nogometašem sveta je zame velika čast, to je uresničitev sanj," je še dodal Neymar in tako še enkrat več potrdil, da je bil prav Messi eden ključnih razlogov za njegov prihod v Katalonijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.