Šport > Nogomet
12 ogledov

Neymar: "Z Messijem bova spisala zgodovino"

Messi Neymar Lima Reuters
Neymar je zatrdil, da mu je v čast deliti slačilnico z najboljšim nogometašem na svetu - Leom Messijem.

Mnogi strokovnjaki z veliko nestrpnostjo pričakujejo prvo tekmo Barcelone v novi sezoni. Odstop Tita Vilanove je stvari še bolj izpostavil, že pred tem pa so se mnogi spraševali, kako bosta skupaj v isti ekipi funkcionirala Leo Messi in Neymar.

Nekateri so v šali govorili, da bo Blaugrana sedaj potrebovala kar dve žogi, saj ima na zelenici dva dominantna kreatorja, drugi pa trdijo, da bodo Katalonci v napadu neustavljivi. Med slednjimi je tudi Fabio Capello. Seveda pa je enakega mnenja kot italijanski strokovnjak tudi Neymar.

"Imamo vse potrebno"

"Verjamem, da bova z Messijem tandem, ki bo pisal zgodovino. Imamo vse potrebno, da to tudi izvedemo v praksi," je dejal Brazilec, za katerega je Barcelona Santosu uradno plačala 57 milijonov evrov.

"V čast mi je, da sem postal nogometaš Barcelone. Igrati skupaj z najboljšim nogometašem sveta je zame velika čast, to je uresničitev sanj," je še dodal Neymar in tako še enkrat več potrdil, da je bil prav Messi eden ključnih razlogov za njegov prihod v Katalonijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.