Neymar zaigral ob Messiju, zmaga Barçe

Foto: Reuters messi neymar Foto: EPA barcelona messi Foto: EPA barcelona Foto: EPA barcelona neymar Foto: EPA barcelona fabregas neymar Foto: EPA barcelona neymar Foto: EPA barcelona neymar Foto: EPA barcelona jose pinto Foto: EPA barcelona Foto: EPA barcelona Foto: EPA barcelona
Nogometaši Barcelone so na stadionu Camp Nou z 8:0 premagali Santos in osvojili lovoriko Joan Gamper.
Oglej si celoten članek

Na tekmi Barcelone in Santosa sta prvič skupaj zaigrala Lionel Messi in nova okrepitev katalonskega kluba Neymar. Brazilski napadalec ni uspel zabiti svojemu nekdanjemu klubu, je pa prispeval podajo ob zadetku Cesca Fábregasa. Barça je goste premagala kar z 8:0, kar je eden izmed najhujših porazov v zgodovini turnirja Joan Gamper.

Martino debitiral z visoko zmago

Tekma na Camp Nouu je bila prva pod vodstvom novega trenerja Gerarda Martina, medtem ko je Neymar pred nekaj dnevi debitiral pod taktirko Jordija Roure. Messi in Neymar sta na igrišču skupaj preživela 17 minut v drugem polčasu, v tem času pa nista posebej navdušila.

Martino je na igrišče poslal preverjeno enajsterico, Katalonci pa so z zadetki Messija, Pedra, Alexisa Sáncheza in avtogolom Lea ob polčasu vodili s 4:0. Nemočni Santos ni našel odgovora na razpoloženo Barço, za katero so v drugem polčasu zadeli še Adriano, Jean Marie Dongou in Fábregas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.