Neymar zapustil reprezentančni trening

Foto: Epa neymar
Za zdaj ni znano, ali bo 28-letni napadalec lahko zaigral v kvalifikacijah.
Oglej si celoten članek

Nogometni superzvezdnik Neymar je zaradi močnih bolečin v hrbtu predčasno končal trening z brazilsko reprezentanco v pripravah na južnoameriške kvalifikacije za mundial. 

"Neymar je med današnjim treningom začutil bolečine v križu," je novinarjem v vadbenem centru brazilske nogometne zveze v Teresopolisu blizu Rio de Janeira dejal zdravnik selecaa Rodrigo Lasmar.

"Odpeljali so ga s treninga, podrobneje pregledali in začeli zdravljenje," je dodal Lasmar in napovedal, da bo ključnih naslednjih 24 ur, "da vidimo, kako si bo opomogel".

Zato je vprašljivo, ali bo Neymar v petek po lokalnem času na voljo za uvodno tekmo Brazilije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti Boliviji v Sao Paulu. Nogometni odmor med pandemijo je zvezdnik sicer izkoristil za intenzivne treninge, z reprezentanco pa se je Brazilec poškodoval tik pred svetovnim prvenstvom 2018 in tudi pred južnoameriškim prvenstvom 2019.

Neymar se je po okužbi z novim koronavirusom in karanteni sicer šele nedavno, sredi septembra vrnil k treningom in tekmam svojega pariškega kluba PSG.

V težavah Prikazoval se je kot žrtev rasizma, kar je počel sam, vas bo šokiralo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.