Šport > Nogomet
191 ogledov

Neymar zapustil reprezentančni trening

neymar Epa
Za zdaj ni znano, ali bo 28-letni napadalec lahko zaigral v kvalifikacijah.

Nogometni superzvezdnik Neymar je zaradi močnih bolečin v hrbtu predčasno končal trening z brazilsko reprezentanco v pripravah na južnoameriške kvalifikacije za mundial. 

"Neymar je med današnjim treningom začutil bolečine v križu," je novinarjem v vadbenem centru brazilske nogometne zveze v Teresopolisu blizu Rio de Janeira dejal zdravnik selecaa Rodrigo Lasmar.

"Odpeljali so ga s treninga, podrobneje pregledali in začeli zdravljenje," je dodal Lasmar in napovedal, da bo ključnih naslednjih 24 ur, "da vidimo, kako si bo opomogel".

Zato je vprašljivo, ali bo Neymar v petek po lokalnem času na voljo za uvodno tekmo Brazilije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti Boliviji v Sao Paulu. Nogometni odmor med pandemijo je zvezdnik sicer izkoristil za intenzivne treninge, z reprezentanco pa se je Brazilec poškodoval tik pred svetovnim prvenstvom 2018 in tudi pred južnoameriškim prvenstvom 2019.

Neymar se je po okužbi z novim koronavirusom in karanteni sicer šele nedavno, sredi septembra vrnil k treningom in tekmam svojega pariškega kluba PSG.

neymar V težavah Šport Prikazoval se je kot žrtev rasizma, kar je počel sam, vas bo šokiralo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.