Neymar zaradi sina postal zrela oseba

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski nogometaš Neymar je priznal, da ga je rojstvo otroka postavilo na realna tla in mu pomagalo postati zrela oseba. Dvajsetletnik obenem priznava, da ga na področju osebne rasti čaka še veliko dela.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar trenutno blesti na nogometnih terenih, poleg tega pa je vse manj novic o njegovem obnašanju, ki v prejšnjih letih ni bilo ravno vzorno. Nogometaš to pripisuje rojstvu sina Davida, po njem naj bi namreč postal zrelejša oseba, kar se vidi tako na igrišču kot izven njega.

"V preteklosti nisem vedel, kako se naj obnašam. Po rojstvu Davida pa sem rekel sam sebi: če sem lahko oče, moram prevzeti odgovornost in se obnašati kot zrel človek. Mnogo sem se naučil in še se moram. V vseh segmentih," je brazilskim medijem dejal Neymar, ki je v sezoni za Santos igral na 38 tekmah, dosegel pa je 36 golov. Zadnja dva v prvenstveni tekmi proti Coritibi, ki jo je Santos dobil z 2:1. Posebno prvi gol je bil prava mojstrovina, saj je s preigravanjem povsem osmešil tekmečevo obrambo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.