Neymarja bom prelomil na pol

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilskemu čudežnemu dečku Neymarju se na obračunu Cope Libertadores proti Velezu ne obeta nič dobrega. Branilec Gino Peruzzi je namreč napovedal, da bo napadalca Santosa prelomil na pol.
Oglej si celoten članek

Kako ustaviti izjemnega napadalca Santosa? Vprašanje za milijon dolarjev, na katerega pozna odgovor le peščica najboljših branilcev na svetu. Branilec Veleza Gino Peruzzi je očitno prepričan, da je med njimi. "Vem, da Neymar nima pojma, kdo sem, toda spoznal me bo zelo hitro," je pred obračunom Veleza in Santosa v Copi Libertadores dejal Peruzzi in dodal, da Neymar tokrat ne bo prišel na svoj račun, tako kot je prišel na srečanju proti Bolivarju, ki ga je Santos razbil s kar 8:0.

"Sporočam mu, naj pazi nase. Sem igralec, ki udari zelo močno in na igrišču da vse od sebe," je še dodal Peruzzi, ki je Neymarju jasno dal vedeti, kaj ga čaka na zahtevnem gostovanju: "Če ga ujamem, ga bom zlomil na pol. To, kar počne, ko zmaga, je zelo dražeče, toda on vedno tako igra. Rad ima trike."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.