Šport > Nogomet
9 ogledov

Neymarja bom prelomil na pol

neymar santos Reuters
Brazilskemu čudežnemu dečku Neymarju se na obračunu Cope Libertadores proti Velezu ne obeta nič dobrega. Branilec Gino Peruzzi je namreč napovedal, da bo napadalca Santosa prelomil na pol.

Kako ustaviti izjemnega napadalca Santosa? Vprašanje za milijon dolarjev, na katerega pozna odgovor le peščica najboljših branilcev na svetu. Branilec Veleza Gino Peruzzi je očitno prepričan, da je med njimi. "Vem, da Neymar nima pojma, kdo sem, toda spoznal me bo zelo hitro," je pred obračunom Veleza in Santosa v Copi Libertadores dejal Peruzzi in dodal, da Neymar tokrat ne bo prišel na svoj račun, tako kot je prišel na srečanju proti Bolivarju, ki ga je Santos razbil s kar 8:0.

"Sporočam mu, naj pazi nase. Sem igralec, ki udari zelo močno in na igrišču da vse od sebe," je še dodal Peruzzi, ki je Neymarju jasno dal vedeti, kaj ga čaka na zahtevnem gostovanju: "Če ga ujamem, ga bom zlomil na pol. To, kar počne, ko zmaga, je zelo dražeče, toda on vedno tako igra. Rad ima trike."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.