Neymarjeva poškodba težja od pričakovanj

Foto: Epa
Foto: Epa
PSG se bo moral proti Leipzigu znajti brez Neymarja.
Oglej si celoten članek

Nogometaši francoskega PSG bodo na sredini tekmi lige prvakov (21.00) proti Leipzigu nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla nastopili brez brazilskega zvezdnika Neymarja. V francoskem klubu so danes potrdili, da ima Neymar poškodovano nogo.

Neymar je očitno težje poškodovan, kot so pokazali prvi pregledi, in v prihodnjih dneh bo po nadaljnjih preiskavah jasno, za kako težko poškodbo gre.

Nogometaš se je z reprezentančnih obveznosti vrnil z bolečinami in v prihodnjih dneh bo namesto na treningu na zelenici obiskoval zdravnike, so potrdili v klubu.

Prejšnji teden je Neymar igral za brazilsko reprezentanco in zadel za zmago s 4:1 nad Urugvajem, s Kolumbijo pa so se Brazilci razšli brez gola.

Manjkal je že v petek na tekmi francoske lige med PSG in Angersom, ki so jo Parižani dobili z 2:1. Na tej tekmi je manjkal tudi argentinski zvezdnik Lionel Messi, ki pa bo na tekmi z nemškimi podprvaki v postavi.

V klubu upajo, da bo Neymar nared do tekme francoskega prvenstva z Marseillesom. "Na prvem mestu je vedno zdravje igralcev. Neymar ima manjše težave in upam, da bo odsoten le nekaj dni," je o poškodbi povedal trener PSG Mauricio Pochettino.

Za Leipzig je tekma v Parizu že ključna, saj morajo Nemci v Parizu zmagati, če še želijo napredovati v osmino finala elitnega klubskega tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.