Šport > Nogomet
848 ogledov

Neymarjeva poškodba težja od pričakovanj

Neymar Epa
PSG se bo moral proti Leipzigu znajti brez Neymarja.

Nogometaši francoskega PSG bodo na sredini tekmi lige prvakov (21.00) proti Leipzigu nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla nastopili brez brazilskega zvezdnika Neymarja. V francoskem klubu so danes potrdili, da ima Neymar poškodovano nogo.

Neymar je očitno težje poškodovan, kot so pokazali prvi pregledi, in v prihodnjih dneh bo po nadaljnjih preiskavah jasno, za kako težko poškodbo gre.

Nogometaš se je z reprezentančnih obveznosti vrnil z bolečinami in v prihodnjih dneh bo namesto na treningu na zelenici obiskoval zdravnike, so potrdili v klubu.

Prejšnji teden je Neymar igral za brazilsko reprezentanco in zadel za zmago s 4:1 nad Urugvajem, s Kolumbijo pa so se Brazilci razšli brez gola.

Manjkal je že v petek na tekmi francoske lige med PSG in Angersom, ki so jo Parižani dobili z 2:1. Na tej tekmi je manjkal tudi argentinski zvezdnik Lionel Messi, ki pa bo na tekmi z nemškimi podprvaki v postavi.

V klubu upajo, da bo Neymar nared do tekme francoskega prvenstva z Marseillesom. "Na prvem mestu je vedno zdravje igralcev. Neymar ima manjše težave in upam, da bo odsoten le nekaj dni," je o poškodbi povedal trener PSG Mauricio Pochettino.

Za Leipzig je tekma v Parizu že ključna, saj morajo Nemci v Parizu zmagati, če še želijo napredovati v osmino finala elitnega klubskega tekmovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice