Šport > Nogomet
2687 ogledov

Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

pochettino messi Print Screen
Razočarani Lionel Messi se po menjavi v 76. minuti ni želel rokovati s trenerjem Mauriciom Pochettinom.

PSG je v šestem krogu francoske Ligue 1 na Parku princev premagal Lyon (2:1) z golom rezervista Maura Icardija v tretji minuti sodnikovega dodatka.

Goste je v 54. minuti v vodstvo popeljal Lucas Paquet, kmalu zatem pa je z bele točke izenačil Neymar. Za zmago Parižanov, ki se po šestih odigranih tekmah ponašajo s popolnim izkupičkom točk (18), je v sodnikovem dodatku zadel Icardi, ki je v 72. minuti vstopil namesto Angela di Marie.

Tako kot njegov reprezentančni kolega Di Maria je igrišče predčasno moral zapustiti tudi Lionel Messi, ki je krstni nastop vpričo pariških navijačev končal v 76. minuti.

Argentinec, ki je moral mesto v ekpi prepustiti Achrafu Hakimiju, več kot očitno ni bil zadovoljen s strateško odločitvijo trenerja Mauricia Pochettina, saj je med sprehodom proti klopi za rezervne igralce odbil rokovanje z rojakom.

lionel messi Toliko bo zaslužil Šport Pri L'Equipe 'razkrili' podrobnosti Messijeve pogodbe, PSG vse zanikal

V času menjave je bil rezultat med ekipama poravnan na 1:1 in redki so trenerji, ki si v takšnih okoliščinah na igrišču ne bi želeli šestkratnega dobitnika zlate žoge. Peščici drznežev pripada tudi Pochettino, ki je očitno presodil, da bi bilo zvezdnika bolje spočiti.

Messija je ta odločitev močno presenetila, kar je razumljivo, glede na to, kako redko se je v karieri srečeval s takšnimi situacijami. 

Po podatkih Transfermarkta je bil v 803 nastopih za Barcelono in PSG zamenjan samo 71-krat, kar znaša 8,8 odstotka vseh tekem.

Od sezone 2017/2018 je bil 34-letni napadalec zamenjan zgolj štirikrat, nazadnje pa je bil v taktični menjavi, ki ni bila povezana s poškodbo, udeležen daljnega leta 2010.

Komentarjev 1
  • Keith_Chambers 11:29 20.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice