Šport > Nogomet
5393 ogledov

"Real ne more biti PSG, ker PSG goljufa"

javier tebas Epa
Predsednik španske La Lige je ponovno kritiziral poslovanje francoskega nogometnega velikana.

Prvi mož elitnega španskega prvenstva Javier Tebas je izpostavil Real Madrid kot primer dobre prakse poslovanja v času zdravstvene krize, zaradi katere je nogomet na globalni ravni utrpel milijardne izgube.

Istočasno se Tebas ni mogel izogniti kritiki na račun Paris Saint-Germaina, ki ga je po njegovem mnenju nemogoče primerjati z Realom, saj naj bi Francozi igrali umazano igro.

Kylian Mbappé Leonardo PSG Saj ni res ... Šport Neverjetno: poglejte, kaj je zavrnil Mbappé!

"Kot sem že dejal, španski nogomet ni na robu finančnega zloma. Ne Real Madrid ne Barcelona. Vsaj 80 odstotkov evropskih klubov je v slabšem stanju. Kar se tiče Reala, je to klub, ki se je najbolj spretno spopadel s pandemijo. Vložili so ogromno truda v zmanjševanje stroškov za plače, zato imajo danes proste roke za ravnanje po svoji volji."

"Real nikoli ne more biti PSG, ker PSG goljufa. Njihov račun za plače znaša 600 milijonov evrov, kar je nemogoče. Real prav tako ni državni klub, zato nista primerljiva," je bil jasen Tebas.

Messimanija Šport To je trenutek, ko je srbski vratar Messiju izročil svojega sina

Predsednik je komentiral tudi razplet prvega kroga skupinskega dela lige prvakov. Barcelona je za uvod visoko izgubila proti Bayernu, Sevilla pa je iztržila remi proti Salzburgu.

"Pred nami je še celo sezona. Lanska se je začela podobno, a so na koncu vsi napredovali. Nekaj tekem lige prvakov ne more biti odraz kvalitete, ki jo premore La Liga," je poudaril Tebas.

ronaldo koeman Ponižanje Šport To je v svoj zagovor po debaklu povedal trener Barcelone

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice