Šport > Nogomet
7452 ogledov

To je trenutek, ko je srbski vratar Messiju izročil svojega sina

Print Screen
Lionel Messi je bi glavna atrakcija ob gostovanju Paris Saint-Germaina v Reimsu.

Pariški nogometni velikan je v četrtem krogu domačega prvenstva prvič v ogenj poslal veliko pridobitev poletnega prestopnega roka Lionela Messija.

Argentinski napadalec je v igro vstopil v 66. minuti, ko je na zelenici zamenjal dobrega prijatelja in nekdanjega soigralca v Barceloni Neymarja.

Za zmago gostujoče ekipe, ki se tudi po štirih krogih ponaša s stoodstotnim izkupičkom točk, je z dvema goloma poskrbel Kylian Mbappe.

lionel messi Ognjeni krst Šport Messijev debi trajal le 25 minut, Mbappe ukradel šov

Messi je ob prihodu na zelenico požel bučen aplavz občinstva, z velikim navdušenjem in kančkom strahospoštovanja pa so njegov debi spremljali tudi igralci domačega moštva.

Srbski vratar Reimsa Predrag Rajković je želel ta zgodovinski trenutek ovekovečiti na prav poseben način, zato je na igrišče pripeljal svojega sina in Messija prosil, če ju lahko skupaj fotografira. Argentinec je njegovi prošnji ugodil ter malčka, ki nad dogajanjem ni bil pretirano navdušen, vzel v naročje in se pridno nasmehnil v objektiv.

"On je pač Messi"

Trener Parižanov Mauricio Pochettino je bil po četrti zaporedni zmagi v domačem prvenstvu poln hvale na račun zvezdniškega napadalca.

"Zelo dobro je igral vse od trenutka, ko je vstopil na zelenico. Z vsakim dotikom žoge je vnesel mir v našo ekipo. Tudi zanj je bilo pomembno, da debitira z zmago. Dobrodošlica je bila čudovita, ne samo s strani naših navijačev temveč tudi pristašev Reimsa. To si je zaslužil. Messi izžareva optimizem in energijo ter ima pozitiven vpliv na soigralce. On je pač Messi," je dejal argentinski strateg.