Šport > Nogomet
14517 ogledov

Neverjetno: poglejte, kaj je zavrnil Mbappé!

Kylian Mbappé PSG Epa
Enemu največjih svetovnih zvezdnikov se želja ni izpolnila.

Zadnji dan poletnega prestopnega roka je prinesel veliko odmevnih selitev. Antoine Griezmann se je iz Barcelone vrnil v madridski Atlético, Real Madrid pa je pripeljal obetavnega Eduarda Camavingo.

A trinajstkratni evropski prvaki so imeli še precej večjo tarčo od Camavinge. V zadnjih avgustovskih dneh so pospešeno lovili Kyliana Mbappéja, toda bili neuspešni.

antoine griezmann Zadnji dan tržnice Šport Bomba pet pred dvanajsto, zvezdnik (spet) z Oblakom!

Zgodba je sicer precej netipična za sodobni nogomet. Mbappéju se pogodba s Paris Saint-Germainom izteče junija 2022. To pomeni, da se bo lahko že januarja formalno dogovoril z drugim klubom. Da si napadalec Francije želi oditi, pa ni nobena skrivnost.

Mbappé je namreč v pretekli sezoni zavrnil kar šest ponudb za podaljšanje pogodbe s Parižani. Na zadnji avgustovski dan pa je prišla še sedma, poroča Le Parisien. PSG je Mbappéju ponudil kar 45 milijonov osnovne letne plače, če bi ostal do leta 2024.

Kylian Mbappé Leonardo PSG | Avtor: Epa Epa

Mbappé je tudi to ponudbo, ki bi bila druga najvišja v zgodovini nogometa (zaostajala bi le za pogodbo, ki jo imel Lionel Messi pri Barceloni), zavrnil.

Obenem je Real Madrid moštvu s Parka princev ponudil odškodnino, ki bi presegla 200 milijonov evrov. A tudi PSG je trmasto zavrnil izjemen znesek za nogometaša, ki ga bo prihodnje leto najbrž izgubil zastonj. A nekateri denarja očitno ne potrebujejo ...

Andraž Šporar Tržnica Šport Šporar na Otok pod okrilje znanega trenerja
Sorodne novice