Šport > Nogomet
494 ogledov

Šporar na Otok pod okrilje znanega trenerja

andraž šporar Epa
Ljubljančan je našel novo sredino, kjer bo nastopal kot posojen igralec.

Slovenski nogometni reprezentant Andraž Šporar se s Portugalske seli v drugo angleško ligo. Kot posojeni igralec lizbonskega Sportinga bo nastopal za Middlesbrough, je sporočil angleški klub na svoji spletni strani.

ronaldo Legenda Šport "Če je Ronaldo to videl, bo odstopil od dogovora"

Trener Neil Warnock, ki je letos poleti v klub pripeljal enajst novih igralcev, je o prihodu 27-letnega Ljubljančana dejal: "To je igralec, ki smo ga opazovali dlje časa. Uspelo nam ga je dobiti in bo zagotovo uporaben dodatek naši zasedbi."

Šporar je bil prvi strelec slovaškega prvenstva in ekipo Slovana pripeljal do naslova državnega prvaka, je še zapisal angleški klub.

Middlesbrough, ki je bil leta 1992 eden od ustanovitelje elitne angleške Premier League, je v Championship izpadel 2017. Trenutno je po petih tekmah na 13. mestu v 24-članskem tekmovanju z izkupičkom 1-3-1.

Andraž Šporar Tržnica Šport Šporarju pol milijona Angleži, pol Portugalci

Angleški mediji so v preteklih dneh poročali, da bo Middlesbrough Šporarja moral odkupiti po koncu sezone, v kolikor se bo moštvo prebilo v Premier League, ali pa bo Slovenec zabil vsaj 15 golov. V tem primeru bo Sporting na račun prejel 8,5 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice