Šport > Košarka
22586 ogledov

"Če je Ronaldo to videl, bo odstopil od dogovora"

ronaldo Profimedia
Legendarni rdeči vrag ni zadovoljen s predstavo svojega nekdanjega moštva.

Manchester United je v tretjem krogu elitne Premier League na gostovanju premagal Wolverhampton Wanderers (0:1) in se zapisal v zgodovino angleškega nogometa.

Rdeči vragi so niz neporaženosti na gostovanjih podaljšali na 28 tekem (18 zmag, 10 remijev), s čimer so izboljšali rekord, ki so ga med aprilom 2003 in septembrom 2004 zabeležili "nepremagljivi" topničarji.

Kljub rekordnemu dosežku pa nogometaši Uniteda s svojo predstavo niso prepričali legende kluba Roya Keana. Nekdanji irski nogometaš, ki slovi po tem, da nima dlake na jeziku, je v analizi prvega polčasa ostro kritiziral igro rdečih vragov, ki v obrambi niso imeli pravega odgovora na prodore Adama Traoreja, preden jih je v 80. minuti z edinim zadetkom na tekmi muk odrešil Mason Greenwood

roy keane | Avtor: Epa Epa
"Zanašajo se izključno na svoj talent in mislijo, da bodo s tem lahko prebrodili tekmo," je za Sky Sports povedal Keane. "Videti je, kot da bi včeraj igrali evropsko tekmo na gostovanju nekje v Rusiji, se vrnili pozno zvečer, zdaj pa jim zgodaj zjutraj igra ne steče. Sicer ustvarjajo priložnosti in ogrožajo nasprotnega vratarja, toda njihova igra in telesna govorica delujeta medlo. Igralci ne izpolnjujejo svojih nalog, poceni izgubljajo žogo, nimajo prave energije za igro, brez žoge sploh nihče ne teče, kot da bi igrali pet na pet. Upam, da Ronaldo tega ne gleda, sicer bo odstopil od dogovora," je dodal Irec.

Težke besede Šport "Manchester United je z Ronaldom priznal poraz" Cristiano Ronaldo Prestop Šport To je Pep dejal Ronaldu, nato je prišlo do zasuka

Keane je pred dnevi navdušeno pozdravil Ronaldovo vrnitev na Old Trafford, vendar tako kot številni britanski novinarji močno dvomi, da bo United z njim posegel po najprestižnejših lovorikah. "Tudi mene je zajela Ronaldomanija. To je dobro za United, navijače, Premier ligo. Nedvomno gre za vrhunskega igralca. Še vedno je motiviran in lačen uspehov, kar je pozitivno. Ne vrača se zaradi mastnega čeka, prišel je po naslove."

"Vendar dvomim, da bodo z njim osvajali velik lovorike, a ligaški pokal, FA pokal, to je vsekakor dosegljivo. Seveda si bo želel še več. Cristiano je zmagovalec, toda Man Utd se bo tudi z njim še naprej ubadal z istimi problemi, kot sta denimo zvezna vrsta in branjenje gola," je prepričan Keane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.