Šport > Nogomet
13291 ogledov

To je Pep dejal Ronaldu, nato je prišlo do zasuka

Cristiano Ronaldo Epa
Besede, ki so morda spremenile odločitev portugalskega zvezdnika.

Cristiano Ronaldo je bil po poročanju številnih medijev tik pred podpisom pogodbe z Manchester Cityjem, a je nato prišlo do velikega preobrata, končalo pa se je z vrnitvijo Portugalca k Manchester Unitedu. Rdeči vragi so dogovor z Juventusom sklenili le nekaj ur po umiku mestnega tekmeca.

Manchester Evening Standard je za odločilni trenutek označil telefonski klic nekdanjega Ronaldovega trenerja pri Unitedu Sira Alexa Fergusona. Sloviti Škot naj bi Ronaldu poklical v petek zjutraj.

A pri italijanski La Repubblici so prepričani, da je preobrat pomenil telefonski pogovor, ki sta ga imela portugalski zvezdnk in trener Cityja Pep Guardiola. "Če lahko prideš, bova poskusila sodelovati, a ti ničesar ne morem zagotoviti," so besede katalonskega stratega zapisali Italijani. To naj bi prepričalo Ronalda, da se je dogovoril z mestnim tekmecem Cityja.

"V takšnem položaju sem trenutno več kot zadovoljen z ekipo, ki jo imamo in tako bo tudi ostalo," je sicer že pred nekaj časa izjavil Guardiola, ki očitno ni pretirano navijal za prihod nogometaša s katerim sta imela nekaj neporavnanih računov še iz španske lige, ko je Katalonec vodil Barcelono, Ronaldo pa branil barve madridskega Reala.

Komentarjev 1
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 20:27 28.avgust 2021.

    Ta prava dva ! Pep in Ronaldo! Še Mourinho pa bi bilo! Egoisti in narcisi na kupu!

Sorodne novice