Šport > Nogomet
11056 ogledov

Kakšen preobrat: Navijači že zažigali drese Ronalda, zdaj pa...

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo se ne bo preselil k Manchester Cityju, ampak k mestnemu tekmecu, kjer je že igral.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je dopoldne že poslovil od dosedanjih soigralcev pri Juventusu, fotografi pa so ga kasneje ujeli pri odhodu s torinskega letališča. Po poročanju številnih medijev v zadnjih dneh naj bi bil njegov naslednji klub Manchester City, a je prišlo do preobrata.

Ob govoricah, da bo Portugalec oblekel dres Cityja, so svojo jezo in razočaranje izrazili številni navijači Ronaldovega nekdanjega kluba Manchester Uniteda, socalna omrežja pa so preplavili posnetki na katerih so zažigali njegove drese. A zdaj se je zvezdnk vrnil prav k rdečim vragom.

Pri sinjemodrih iz Manchestra so pred tem že prekinili pogajanja z Ronaldovim zastopnikom Jorgejem Mendesom, a so na vrata nogometaševega tabora hitro potrkali pri Unitedu. Ta je poslal ponudbo Juventusu, za vrnitev na Old Trafford pa je zeleno luč takoj prižgal tudi portugalski zvezdnik.

"Cristiano, petkratni dobitnik zlate žoge, je doslej osvojil 30 velikih lovorik v karieri, vključno s petimi naslovi v ligi prvakov, štirimi klubskimi svetovnimi naslovi, sedmimi naslovi prvakov v Angliji, Španiji in Italiji ter naslovom evropskega prvaka s Portugalsko," so zapisali pri rdečih iz Manchestra, kjer so dodali, da je Ronaldo v prvem obdobju na Otoku na 292 tekmah zanje dosegel 118 golov.

Po poročanju italijanskih in angleških medijev sta se kluba dogovorila za odškodnino med 25 in 30 milijonov evrov, približno toliko pa bo znašala tudi letna plača enega najboljših nogometašev zadnjih dveh desetletij, ki bo dres rdečih vragov nosil naslednji dve leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice