Šport > Nogomet
12673 ogledov

"Messi ne bo kar tako pozabil, kar so mu storili"

lionel messi Epa
Nekdanji zvezdnik PSG-ja in Chelseaja se boji, da si je Mauricio Pochettino z menjavo Lionela Messija storil medvedjo uslugo.

Lionel Messi je v šestem krogu francoskue Ligue 1 dočakal svoj debitantski nastop na Parku princev, a se je tekma zanj končala že v 76. minuti, ko ga je Mauricio Pochettino potegnil na klop.

Argentinec nad odločitvijo ni bil pretirano navdušen, kar se je potrdilo tudi ob robu igrišču, kjer se ni želel rokovati s trenerjem.

Lionel Messi Besen kot ris Šport Še ena zaušnica Messija PSG-u po kontroverzni menjavi pochettino messi Šok Šport Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

Pochettino je kasneje dejal, da sta z zvezdnikom razčistila ozračje, ob tem pa zvezdniški zasedbi v njegovi slačilnici posredoval tudi zelo pomembno sporočilo: "Če vam je všeč ali ne, trener je tisti, ki odloča."

nicolas anelka | Avtor: Epa Epa
Nicolas Anelka, nekdanji zvezdnik PSG-ja, ki je v karieri med igral tudi za Arsenal, Real Madrid, Manchester City in Chelsea, za razliko od Pochettina meni, da se dogodki s tekme proti Lyonu ne bodo kar tako pometli pod preprogo. 

"Šestkratnega dobitnika zlate žoge ne moreš zamenjati v 65. minuti (76. op. a.), ko sploh še ni dosegel gola za svojo ekipo. S tem mu pošiljaš čudno sporočilo," je prepričan Anelka, dvakratni angleški prvak z Arsenalom oziroma Chelseajem ter osvajalec lige prvakov Realom.

"Trener mora izkazati zaupanje napadalcu, kar pa se v tem primeru ni zgodilo. Morda prehitevam dogodke, vendar Messi ne bo pozabil, kar je storil Pochettino. To bo ostalo z njim. Messi je prvi zvezdnik ekipe in to je bila njegova prva tekma na Parku princev. Težko si bodo opomogli po tej situaciji," je prepričan Anelka.

"Messi ni igral na naslednji tekmi z Metzom, kar je po mojem mnenju odziv na omenjene dogodke. Z Messijem ne moreš tako ravnati. Vem, da je želel trener zgolj posredovati močno sporočilo, kar je dobro, a to je le Messi," še meni Anelka.

Po uradnih informacijah je Messi tekmo z Metzom izpustil zaradi lažje poškodbe kolena.

Lionel Messi Ko ima hudič mlade Šport PSG sporočil novico: "Messi ne potuje na naslednjo tekmo"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.