Šport > Nogomet
15584 ogledov

Messijevo vedenje v slačilnici preseneča soigralce

lionel messi Epa
Maroški bočni branilec v vrstah Paris Saint-Germaina je spregovoril o odnosu z Lionelom Messijem.

Lionel Messi je pred slabima dvema mesecema šokiral nogometni svet, ko je po 21 letih zapustil Barcelono in postal član Paris Saint-Germaina.

Prestop sicer ni bila nogometaševa primarna izbira, ampak posledica nezavidljivega finančnega stanje nekdanjega kluba.

Argentinec se v zadnjih tednih privaja na življenje v Parizu, išče pravo kemijo s soigralci in tke nove prijateljske vezi. V dresu pariškega velikana je odigral tri tekme, a doslej še ni našel poti v mrežo. Trenutno je odsoten zaradi poškodbe kolena, kar pod vprašaj postavlja tudi njegov nastop na prihajajoči tekmi lige prvakov z Manchester Cityjem.

Lionel Messi Ko ima hudič mlade Šport PSG sporočil novico: "Messi ne potuje na naslednjo tekmo"

Med nogometaši PSG-ja, ki so šestkratnega dobitnika zlate žoge z velikim navdušenjem pozdravili v Parizu, je tudi Achraf Hakimi. Maročan, strelec dveh zadetkov na nedavni kontroverzni tekmi v Metzu, je v intervjuju za L'Equipe razkril, da ga je pri Messiju najbolj presenetila njegova nevpadljivost in zadržanost.

hakimi | Avtor: Epa Epa

"Tako kot nihče drug, tudi jaz nisem pričakoval, da bo Messi zapustil Barcelono. Ko sem izvedel, da bo prišel k nam, so se mi izpolnile sanje. Igral sem s številnimi izjemnimi nogometaši, manjkal mi je samo Messi. Ponosen sem, da se lahko razvijam ob tako dobrem igralcu. Pozoren bom na njegove metode treninga, njegovo igro. To bo koristilo celotni ekipi," je prepričan Hakimi.

ronaldo messi Šok Šport Tako se je ob pogledu na Messija odzval Ronaldov sin

Spregovoril je tudi o odnosu z argentinskim superzvezdnikom in razkril, kakšen je Messi v slačilnici. "Govoriva isti jezik in počasi bolje spoznavava drug drugega. V tehničnem smislu je z njim zelo lahko vzpostaviti odnos. Jaz mu podam žogo in tečem, on pa žogo spravi tja, kjer mora biti (smeh). Presenetil me je s svojim obnašanjem, je preprost in tih," je razkril Maročan.

hakimi messi | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.