Šport > Nogomet
8875 ogledov

Še ena zaušnica Messija PSG-u po kontroverzni menjavi

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Lionel Messi je bil resnično besen, potem ko se je zgodilo nepredstavljivo - zaradi slabe predstave je bil sredi tekme zamenjan.

Lionel Messi ter njegovo negodovanje nad menjavo v 76. minuti tekme proti Lyonu sta postala praktično glavna tema vseh svetovnih medijev.

Enemu izmed dveh najboljših nogometašev zadnjega desetletja se namreč kaj podobnega pri Barceloni ni dogajalo, zdaj pa je že na svoji tretji tekmi v dresu PSG-a doživel, da ga je trener zaradi slabe predstave ter lova za rezultatom zamenjal. Da bi bila stvar še hujša, je zmagoviti zadetek dosegla prav njegova zamenjava Mauro Icardi.

pochettino messi Šok Šport Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

Messi se sprva ni želel rokovati s svojim trenerjem Mauriciom Pochettinom, prav tako pa je na klopi sedel zelo kislega izraza. Toda po pisanju nekaterih francoskih medijev se je celotna situacija nadaljevala tudi po koncu tekme...

Argentinski zvezdnik naj bi bil edini nogometaš PSG-a, ki po tekmi ni šel pozdraviti navijače ter ni pred tem s soigralci proslavljal zmagovitega zadetka, temveč se je napotil kar naravnost v slačilnico Parka princev.

Medtem ko je večina nogometnega sveta obsodila nečimrno Messijevo obnašanje, pa so se navijači PSG-a postavili na stran svojega najnovejšega zvezdnika ter udarili po Pochettinu, ki je po tekmi skušal umiriti situacijo.

"Odločili smo se, da zamenjamo Messija zaradi morebitne poškodbe v prihodnosti. Pred nami so pomembne tekme in moramo varčevati z njim. Moramo sprejeti odločitve, ki so v korist ekipe. Vsi vedo, da imamo številne odlične nogometaše in moramo sprejeti določene odločitve. Včasih so atraktivne, včasih nekoliko manj," naj bi pravi razlog za menjavo razkril Pochettino, čigar najnovejše orožje še vedno čaka na svoj prvi zadetek v novem dresu.

pochettino Nesoglasje Šport Pochettinov odgovor Messiju: "Če vam je všeč ali ne, trener odloča"

"Zato imamo trenerje, da sprejemajo takšne odločitve, pa če se z njimi strinjate ali pa ne. Messija sem vprašal, če je vse v redu. Odvrnil mi je, da ni nobenih težav. "Vsi vemo, da je Messi izjemen nogometaš. Na voljo imamo pet menjav in povsem razumljivo je, da si nihče ne želi zapustiti igrišča. A trener se mora odločiti. Kot trener imam nalogo, da to storim. Messijeva reakcija? Že v redu, ni problema". 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.