Šport > Nogomet
479 ogledov

Pochettinov odgovor Messiju: "Če vam je všeč ali ne, trener odloča"

pochettino Epa
Argentinski strateg na klopi PSG-ja je ponudil svoj pogled na precej zgovorno potezo Lionela Messija.

Ob tesni zmagi PSG-ja nad Lyonom (2:1) se je v središču medijske pozornosti znašla užaljena reakcija Lionela Messija, potem ko je moral v 76. minuti zapustiti zelenico.

pochettino messi Šok Šport Drama v Parizu, Pochettino občutil Messijev bes

Napadalec se ob robu igrišča ni želel rokovati z Mauriciom Pochettinom, ki pa je po tekmi vneto zatrjeval, da sta z Messijem že razčistila ozračje.

"To so odločitve, ki jih je treba sprejeti v dobro ekipo. Vsi veste, da imamo odlične igralce, a treba se je odločiti. Zato imamo trenerje, da sprejemajo takšne odločitve, pa če se z njimi strinjate ali pa ne. Messija sem vprašal, če je vse v redu. Odvrnil mi je, da ni nobenih težav," je povedal Pochettino.

"Vsi vemo, da je Messi izjemen nogometaš. Na voljo imamo pet menjav in povsem razumljivo je, da si nihče ne želi zapustiti igrišča. A trener se mora odločiti. Kot trener imam nalogo, da to storim. Messijeva reakcija? Že v redu, ni problema," je poudaril Argentinec.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.