Šport > Nogomet
2831 ogledov

V Franciji vre, izgredi se množijo

Angers Marseille Ligue 1 navijači Reševalni pas/Twitter
V zadnjih tednih imajo francoske oblasti obilo dela z razgretimi množicami.

Pred in po sinočnjih tekmah francoskega nogometnega prvenstva so navijači na dveh prizoriščih poskrbeli za izgrede, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Navijači Montpellierja so napadli avtobus z gostujočimi navijači, 16 jih je moralo poiskati zdravniško pomoč.

Kot je sporočila policija, je skupina 50 navijačev Montpellierja na izhodu z avtoceste prestregla avtobus s pristaši Bordeauxa in ga napadla. Policisti so ukrotili razgreteže do tekme, so pa morali na prizorišče napada poslati več reševalnih vozil, da so pomagali poškodovanim.

Lionel Messi Besen kot ris Šport Še ena zaušnica Messija PSG-u po kontroverzni menjavi

Do navijaškega izgreda pa je prišlo še po tekmi med Angersom in Marseillem. Gostujoči navijači so zapustili svoj prostor na stadionu in se spopadli z domačimi, a so se strasti umirile brez resnejših posledic.

V letošnji sezoni imajo v francoski ligi veliko težav z navijači. Najhujši izgred doslej je bil na lokalnem derbiju med Lensom in Lillom, ko sta se navijaški skupini spopadli med seboj, poškodovanih pa je bilo več navijačev.

Komentarjev 2
  • zdrej 16:50 23.september 2021.

    Ni vse covid. Na nogometnih stadionih je v preteklosti vrelo tako kot je tu prikazano. Če bi to bilo na ulicah, ok, ampak, na nogometni tekmi?!?!?!? Megla. Zakaj se valijo kolone policijskih vozil v Maribor, ko je kaka večja tekma? ...prikaži več? Zopet naslov ki zavaja.

  • Avatar pantani
    pantani 10:07 23.september 2021.

    Vse to je prinesel kovid. Socialne razlike se večajo, vse več je nezadovoljnih ljudi... in potem določeni na tak način sproščajo svojo jezo,bes,razočaranje...!!!

Sorodne novice