Neymarju ovacije po hat-tricku: "Gre mi na jok"

Brazilski diamant Neymar je ob zmagi Santosa proti Cruzeiru zabil hat-trick in dobil stoječe ovacije navijačev v Belo Horizonteju (4:0). Neymar ni skrival navdušenja nad potezo občinstva, ki mu v Braziliji praviloma namenja zgolj žvižge.
Oglej si celoten članek

"Ganjen sem, kar na jok mi gre," je po tekmi s Cruzeirom dejal Neymar, potem ko so navijači v Belo Horizonteju najprej izžvižgali svoje moštvo, nato pa vzklikali njegovo ime in ga s stoječim aplavzom pospremili z zelenice.

Povsem zasluženo, saj je najbolj vroči brazilski nogometaš zabil hat-trick za Santos in je zdaj že pri 12 zadetkih v letošnji sezoni, čeprav je zaradi reprezentančnih tekem izpustil številne obračune v domovini, poleg tega pa je bil tri tedne še na olimpijskih igrah v Londonu.

Da je bila noč popolna je asistiral tudi za tretji zadetek, ko je po prodoru našel Felipeja Andersona za lahkih 3:0. Santos je po zmagi na devetem mestu na lestvici s 46 točkami, Cruzeiro ima tri manj.

Nad Neymarjem so bili v Belo Horizonteju navdušeni tudi najmlajši. Takole je deček prestregel Neymarja pred začetkom tekme, da mu je podpisal pod dresom Cruzeira skrito majico Santosa:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.