Šport > Nogomet
29 ogledov

Neymarju ovacije po hat-tricku: "Gre mi na jok"

neymar EPA
Brazilski diamant Neymar je ob zmagi Santosa proti Cruzeiru zabil hat-trick in dobil stoječe ovacije navijačev v Belo Horizonteju (4:0). Neymar ni skrival navdušenja nad potezo občinstva, ki mu v Braziliji praviloma namenja zgolj žvižge.

"Ganjen sem, kar na jok mi gre," je po tekmi s Cruzeirom dejal Neymar, potem ko so navijači v Belo Horizonteju najprej izžvižgali svoje moštvo, nato pa vzklikali njegovo ime in ga s stoječim aplavzom pospremili z zelenice.

Povsem zasluženo, saj je najbolj vroči brazilski nogometaš zabil hat-trick za Santos in je zdaj že pri 12 zadetkih v letošnji sezoni, čeprav je zaradi reprezentančnih tekem izpustil številne obračune v domovini, poleg tega pa je bil tri tedne še na olimpijskih igrah v Londonu.

Da je bila noč popolna je asistiral tudi za tretji zadetek, ko je po prodoru našel Felipeja Andersona za lahkih 3:0. Santos je po zmagi na devetem mestu na lestvici s 46 točkami, Cruzeiro ima tri manj.

Nad Neymarjem so bili v Belo Horizonteju navdušeni tudi najmlajši. Takole je deček prestregel Neymarja pred začetkom tekme, da mu je podpisal pod dresom Cruzeira skrito majico Santosa:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.