Nezadovoljni Zlatan napovedal odhod

Foto: Epa
Foto: Epa
Švedski napadalec ima odprtih nekaj zanimivih možnosti za nadaljevanje kariere.
Oglej si celoten članek

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović ni zadovoljen v AC Milanu in je že napovedal odhod iz kluba, v katerega se je vrnil v zimskem prestopnem roku, poročajo italijanski mediji.

Začetek apokalipse Znan glavni vzrok italijanske grozljivke - biološka bomba na San Siru!

Šved ni zadovoljen ne z rezultati ekipe ne s politiko vodstva, najbolj ga je prizadelo, ker je direktor kluba Ivan Gazidis odpustil športnega direktorja Zvonimirja Bobana.

Ibrahimović, ki ima z AC Milanom pogodbo do junija, lahko pa jo še za eno leto podaljša, o svojih načrtih še noče govoriti, odprtih pa ima nekaj opcij.

Lepa gesta Ibrahimović navdušil: "Za državo, ki jo imam rad!"

Trener Napolija in njegov nekdanji soigralec Gennaro Gattuso ga vabi pod Vezuv, vrnitev na Švedsko pa tudi ni nemogoča. V Hammarbyju, kjer je Ibrahimović solastnik, bi lahko bil tako igralec kot trener. Ali pa samo trener, saj se pri 38 letih spogleduje tudi z upokojitvijo.

Foto: Epa Zlatan Ibrahimović AC Milan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.