Nezaželen v Londonu se vrača v Kijev

Foto: Žurnal24 Andrej Ševčenko se vrača v Dinamo iz Kijeva.
Zablestel je v domačem kijevskem Dinamu in nato igral za dva velikana, AC Milan in Chelsea. Ker v Londonu ni več zaželen, se Andrej Ševčenko to poletje najverjetneje vrača v Dinamo.
Oglej si celoten članek
 

Makelele podaljšal s PSG

Claude Makelele bo še eno leto ostal zvest svojemu klubu Paris St. Germainu. "Vedno sem si želel podaljšati sodelovanje s klubom. Pravzaprav sem imel stvar za opravljeno, še preden smo podpisali pogodbo. Prepričan sem, da lahko v naslednji sezoni veliko dosežemo innavijačem ponudimo veliko," je dejal nekdanji francoski reprezentant.

Ukrajinski reprezentančni napadalec Andrej Ševčenko je blizu vrnitve v kijevski Dinamo, kjer je leta 1994 tudi začel nogometno kariero. Ševčenku se je iztekla posoja pri Milanu, v londonskem Chelseaju, s katerim ima še enoletno pogodbo, pa so mu dali vedeti, da nanj ne računajo več. "Andreja poskušamo prepričati, da se vrne v Dinamo. Najprej kot igralec, nato pa mu bomo ponudili tudi mesto v strokovnem štabu," je dejal predsednik Dinama Igor Surkis. Dvaintridesetletni Ševčenko se doslej še ni izjasnil o ponudbi iz domovine, kljub temu pa je Surkis zadovoljen s prvimi pogovori: "Andrej je bil zadovoljen s ponujenim in imam občutek, da se želi vrniti domov." Ševčenko je dres kijevskega Dinama nosil pet let, leta 1999 pa se je za 25 milijonov dolarjev preselil k Milanu. Za "rossonere" je igral sedem let in potem leta 2006 za 56 milijonov dolarjev prestopil k Chelseaju, kjer pa se ni naigral.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.