Šport > Nogomet
9 ogledov

Nezaželen v Londonu se vrača v Kijev

Andrej Ševčenko se vrača v Dinamo iz Kijeva. Žurnal24 main
Zablestel je v domačem kijevskem Dinamu in nato igral za dva velikana, AC Milan in Chelsea. Ker v Londonu ni več zaželen, se Andrej Ševčenko to poletje najverjetneje vrača v Dinamo.
 

Makelele podaljšal s PSG

Claude Makelele bo še eno leto ostal zvest svojemu klubu Paris St. Germainu. "Vedno sem si želel podaljšati sodelovanje s klubom. Pravzaprav sem imel stvar za opravljeno, še preden smo podpisali pogodbo. Prepričan sem, da lahko v naslednji sezoni veliko dosežemo innavijačem ponudimo veliko," je dejal nekdanji francoski reprezentant.

Ukrajinski reprezentančni napadalec Andrej Ševčenko je blizu vrnitve v kijevski Dinamo, kjer je leta 1994 tudi začel nogometno kariero. Ševčenku se je iztekla posoja pri Milanu, v londonskem Chelseaju, s katerim ima še enoletno pogodbo, pa so mu dali vedeti, da nanj ne računajo več. "Andreja poskušamo prepričati, da se vrne v Dinamo. Najprej kot igralec, nato pa mu bomo ponudili tudi mesto v strokovnem štabu," je dejal predsednik Dinama Igor Surkis. Dvaintridesetletni Ševčenko se doslej še ni izjasnil o ponudbi iz domovine, kljub temu pa je Surkis zadovoljen s prvimi pogovori: "Andrej je bil zadovoljen s ponujenim in imam občutek, da se želi vrniti domov." Ševčenko je dres kijevskega Dinama nosil pet let, leta 1999 pa se je za 25 milijonov dolarjev preselil k Milanu. Za "rossonere" je igral sedem let in potem leta 2006 za 56 milijonov dolarjev prestopil k Chelseaju, kjer pa se ni naigral.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.