"Ni isto, a čustva so enaka"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić in soigralci so odigrali svojo zadnjo tekmo rednega dela.
Oglej si celoten članek

V četrtek pozno zvečer po srednjeevropskem času so Dallas Mavericks klonili proti Phoenix Suns (128:102). Neuspeh ni vplival na njihovo uvrstitev, Telički so si že prej zagotovili sedmo mesto v zahodni konferenci in obračun prvega kroga končnice proti Los Angeles Clippers.

Zadnja tekma Dončić igral le do sredine druge četrtine

Luka Dončić je na srečanju proti Soncem odigral le 13 minut, saj je hranil moči za play-off, a je vseeno dosegel 18 točk in dodal pet skokov.

Ljubljančan je proti visoko motiviranemu Phoenixu, ki se je še boril za preboj v končnico, spet navduševal s svojimi značilnimi prodori pod koš in efektnimi zaključki.

Clippers so pred serijo štirih tekem prvega kroga play-offa v vlogi velikih favoritov, a četa Ricka Carlisla ima svoje načrte. Za morebiten uspeh bo ključna Dončićeva dobra forma. In Slovenec je pripravljen.

NBA Lillard spet blestel, Portland ostal v igri

"To je končnica. Že prej sem igral v končnici, a samo v Evropi. To sicer ni enak nivo košarke, a so čustva enaka. Zagotovo sem vznemirjen," je po tekmi dejal Dončić.

"Clippers so neugodna ekipa, težko jih je premagati. Moramo biti pripravljeni na njih in dati vse od sebe," je dodal Dončić.

Nekdanji igralec madridskega Reala je v letošnjem rednem delu dosegel 28,8 točke (lani 24,4), 9,4 skoka (lani 8,5) in 8,8 asistence (lani 7,3) na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:57 14. Avgust 2020.

    a vaš genialni AVTOR Da. B. po TREH LETIH še vedno ni doumel kaj pomeni MAVERICKS ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.