Padla na testu zaradi spolnega odnosa

Foto: instagram Virginia Fuchs
Američanka bo lahko nastopila na olimpijskih igrah v Tokiu.
Oglej si celoten članek

Ameriški boksarki Virginiji Fuchs je grozilo, da bo ostala brez nastopa na olimpijskih igrah v Tokiu. Borka v peresno lahki kategoriji je namreč pred meseci opravila dopinški test, ki pa je bil pozitiven. V njenem telesu so našli nedovoljene substance, grozil ji je dvoletni suspenz.

A to se zdaj ne bo zgodilo. Fuchsova je uspela 'dokazati' protidopinški agenciji, da ni namerno zaužila poživil. Za vse skupaj naj bi bil kriv njen fant, ki je jemal nedovoljene substance, v boksarkino telo pa naj bi prišli med spolnim odnosom. 

"To je bila velika lekcija zame. Zdaj, ko je vse končano, sem povsem usmerjena in osredotočena na Tokio," je po koncu procesa na twitterju zapisala Fuchsova. Še prej se sicer mora prebiti skozi ameriške kvalifikacije.

Ob njenem primeru se sicer mnogi sprašujejo, ali bi s podobnimi dokazi protidopinško agencijo uspela 'prepričati' tudi športnica iz katere druge države.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:06 14. Junij 2020.

    Drugič pljun , ne pojej ! Žurnalu pa , samo še enkrat ni obrišite komentar , pa se bomo poslovili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.