Šport
9086 ogledov

Padla na testu zaradi spolnega odnosa

Virginia Fuchs instagram
Američanka bo lahko nastopila na olimpijskih igrah v Tokiu.

Ameriški boksarki Virginiji Fuchs je grozilo, da bo ostala brez nastopa na olimpijskih igrah v Tokiu. Borka v peresno lahki kategoriji je namreč pred meseci opravila dopinški test, ki pa je bil pozitiven. V njenem telesu so našli nedovoljene substance, grozil ji je dvoletni suspenz.

A to se zdaj ne bo zgodilo. Fuchsova je uspela 'dokazati' protidopinški agenciji, da ni namerno zaužila poživil. Za vse skupaj naj bi bil kriv njen fant, ki je jemal nedovoljene substance, v boksarkino telo pa naj bi prišli med spolnim odnosom. 

"To je bila velika lekcija zame. Zdaj, ko je vse končano, sem povsem usmerjena in osredotočena na Tokio," je po koncu procesa na twitterju zapisala Fuchsova. Še prej se sicer mora prebiti skozi ameriške kvalifikacije.

Ob njenem primeru se sicer mnogi sprašujejo, ali bi s podobnimi dokazi protidopinško agencijo uspela 'prepričati' tudi športnica iz katere druge države.

 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:06 14.junij 2020.

    Drugič pljun , ne pojej ! Žurnalu pa , samo še enkrat ni obrišite komentar , pa se bomo poslovili in ostali boste na 3 uporabnikih !