Ni več dvomov! Mediji prepričani, za koga podpisuje Ibrahimović

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju tujih medijev naj bi končno bilo konec ugibanj o novi (stari) destinaciji Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek

V četrtek popoldne so si vsi angleški mediji enotni. Konec je sage o novem delodajalcu švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića. Kot prost igralec se bo namreč pridružil svoji nekdanji ekipi, italijanskemu velikanu Milanu. Z domnevami angleških medijev se strinjajo tudi številni priznani italijanski "insiderji".

Ibrahimović naj bi s svojim novim (starim) klubom podpisal šestmesečno pogodbo z opcijo podaljšanja sodelovanja za še eno leto, če bosta obe strani zadovoljni.

38-letnik naj bi se tako po dveh letih ponovno vrnil v Evropo, kjer je pred odhodom preko Atlantika nazadnje branil barve Manchester Uniteda.

Po dveh sezonah igranja za Los Angeles Galaxy pa naj bi se Ibrahimović vrnil v Milan, za katerega je med leti 2010 in 2012 dosegel 56 zadetkov na 85 tekmah. Rossonere je nato zapustil, da bi služil milijone pri nesramno bogatem PSG-u.

Ibrahimović je v času igranja za Milan osvojil italijansko ligo Serie A ter tudi Italijanski superpokal. Po njegovem odhodu je Juventus dokončno prevzel primat na Apeninskem polotoku ter osvojil praktično vse pomembne lovorike v tem času.

Ibrahimović bo zagotovo velikanska okrepitev za Milan, ki je šele na katastrofalnem 11. mestu v Italiji, nedavno pa je doživel eno od največjih sramot v zgodovini kluba, ko ga je Atalanta odpihnila s kar 5:0. Šved naj bi bil po lastnih besedah še vedno v odlični formi, to pa lahko potrdi tudi statistika, saj je tekom igranja za Galaxy dosegel kar 52 zadetkov na 56 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.