Šport > Nogomet
423 ogledov

Ni več dvomov! Mediji prepričani, za koga podpisuje Ibrahimović

zlatan ibrahimović milan EPA
Po poročanju tujih medijev naj bi končno bilo konec ugibanj o novi (stari) destinaciji Zlatana Ibrahimovića.

V četrtek popoldne so si vsi angleški mediji enotni. Konec je sage o novem delodajalcu švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića. Kot prost igralec se bo namreč pridružil svoji nekdanji ekipi, italijanskemu velikanu Milanu. Z domnevami angleških medijev se strinjajo tudi številni priznani italijanski "insiderji".

Ibrahimović naj bi s svojim novim (starim) klubom podpisal šestmesečno pogodbo z opcijo podaljšanja sodelovanja za še eno leto, če bosta obe strani zadovoljni.

38-letnik naj bi se tako po dveh letih ponovno vrnil v Evropo, kjer je pred odhodom preko Atlantika nazadnje branil barve Manchester Uniteda.

Po dveh sezonah igranja za Los Angeles Galaxy pa naj bi se Ibrahimović vrnil v Milan, za katerega je med leti 2010 in 2012 dosegel 56 zadetkov na 85 tekmah. Rossonere je nato zapustil, da bi služil milijone pri nesramno bogatem PSG-u.

Ibrahimović je v času igranja za Milan osvojil italijansko ligo Serie A ter tudi Italijanski superpokal. Po njegovem odhodu je Juventus dokončno prevzel primat na Apeninskem polotoku ter osvojil praktično vse pomembne lovorike v tem času.

Ibrahimović bo zagotovo velikanska okrepitev za Milan, ki je šele na katastrofalnem 11. mestu v Italiji, nedavno pa je doživel eno od največjih sramot v zgodovini kluba, ko ga je Atalanta odpihnila s kar 5:0. Šved naj bi bil po lastnih besedah še vedno v odlični formi, to pa lahko potrdi tudi statistika, saj je tekom igranja za Galaxy dosegel kar 52 zadetkov na 56 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice