Šport > Nogomet
1303 ogledov

Ibrahimović prej velik junak, zdaj največji izdajalec

Zlatan Ibrahimović Profimedia
Zlatan Ibrahimović ni več priljubljen pri navijačih svojega prvega kluba.

"Imam odličen odnos z navijači Malmöa. Mislim, da so ljudje v Malmöu veseli zame in nove funkcije, ki jo imam," je po novici, da je postal solastnik švedskega prvoligaša Hammarbyja dejal Zlatan Ibrahimović.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Zlatan Ibrahimović kip Malmö Ibrahimović Šport Zlatan postal solastnik kluba

A tudi sloviti Ibra ni vedel, kaj ga čaka. Najprej so na njegov kip v Malmöju postavili desko z WC školjke, ponoči pa so ga tudi zažgali. Tudi to pristašem njegovega nekdanjega kluba ni zadoščalo. Ponoči so obiskali še Ibrahimovićevo hišo in na vhodna vrata napisali Juda (izdajalec), na ploščico z imenom pa zlili kislino.

Ravno od veselja v Malmöju tako ne prekipevajo. "Nihče mi ni dejal, da je ravnal pravilno. Vsi ga kritizirajo. Nekateri so razočaranim drugi so jezni. Izgubil je pomen, ki ga je imel za Malmö. Pretiraval je, ko je rekel, da bodo tu veseli zaradi njegove odločitve. Ta kip nima več smisla, ne glede na to, da se nahaja v bližini stadiona. On želi, da bi tekmec postal boljši, kot klub, ki je ustvaril njegovo kariero. To veliko pove o njem," je dejal predstavnik navijaške skupine Malmöja.

Kip v Malmöju so Ibrahimoviću sicer postavili šele pretekli mesec, ob predstavitvi skulpture pa so množice glasno pozdravile svojega junaka. Zdaj se je vse spremenilo. 

Pred mesecem dni:

Zlatan Ibrahimović kip Malmö | Avtor: Epa Epa

Zdaj:

 | Avtor: Epa Epa

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.