Nibali napadel tudi Rogličevo ekipo: "Še vedno mi zamerijo ..."

Foto: Epa vincenzo nibali
Italijanski kolesar je prepričan, da ekipa Primoža Rogliča še vedno goji zamero.
Oglej si celoten članek

Vincenzo Nibali po 13. etapi dirke po Italiji, na kateri mu ni uspelo zmanjšati zaostanka za Primožem Rogličem, ni obračunal samo s svojim tekmecem v boju za skupno zmago, temveč se je lotil tudi njegove ekipe Jumbo-Visma.

Nibali meni, da mu Rogličevo moštvo še vedno ni odpustilo zmage na Giru leta 2016. Razplet italijanske pentlje je takrat krojila nesreča Stevena Kruijswijka, ki je po padcu na spustu s Col d'Agnela nazadoval s prvega na tretje mesto.

Nizozemec, ki je rožnato majico vodilnega kolesarja nosil od 14. do 18. etape, je imel pred usodnim padcem kar tri minute prednosti pred nabližjim zasledovalcem. "Naredil sem neumno napako," se je posul s pepelom.

Zdravniške preiskave to pokazale dve zlomljeni rebri, s čimer so njegove sanje, da bi postal prvi nizozemski zmagovalec Gira, splavale po vodi. Skupne zmage, druge v karieri, se je na koncu veselil Nibali.

"Jumbo-Visma ima še vedno problem z menoj zaradi tega, kar se je zgodilo v preteklosti. Očitno se me zelo bojijo. To je pričakovano in povsem normalno," je Rogličevo moštvo zbodel Nibali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:09 25. Maj 2019.

    Spet umetno ustvarjate neko sovrastvo.....patetiki

  • 17:39 25. Maj 2019.

    Avtor Ž.J., očitno rabite dobrega lektorja. Ali pa se vsaj malo potrudite in članek pred objavo preberite. Če že ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.