"Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo"

Foto: Epa psg neymar
Navijači Barcelone ne morejo pričakovati velikih okrepitev.
Oglej si celoten članek

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je spregovoril o finančnih težavah, ki jih je prinesla pandemija koronaviusa.

"Vsi evropski klubi so prizadeti. To ne bo trajalo eno leto, ampak tri, štiri leta," je o finančnih problemih dejal Bartomeu in nadaljeval: "V premoru smo izgubili okoli 200 milijonov evrov. V tej sezoni smo načrtovali prihodke v višini 1,3 milijarde evrov, a na koncu bodo za 30 odstotkov nižji. Če se stuacija s pandemijo ne bo popravila, ne bo gledalcev. Znova bodo zaprte tekme, brez prihodka bodo tudi muzej, trgovina, še naprej bomo izgubljali denar."

Zaradi vsega omenjenega navijači Barcelone ne morejo pričakovati dragih okrepitev. "Pogovarjali smo se z Lautarom Martinezom, vendar so pogajanja ustavljena. Ni pravi čas za velika vlaganja. Neymar? Neprijetno ga je pripeljati v času koronavirusa. Ne vem niti, če bi ga PSG prodal."

Foto: Epa josep maria bartomeu

V klub je v prestopnem roku sicer prišel Miralem Pjanić za 60 milijonov evrov, a se je v nasprotno smer še za 12 milijonov več podal Arthur Melo. Ta v tej sezoni ne želi več zaigrati za Katalonce, Bartomeu zdaj napoveduje tožbo.

Ni se pojavil Član Barce se je pred ligo prvakov odločil za bojkot Predsednik: "Imamo 7 novih igralcev, Messi bo ostal"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.