Nič presenetljivega

Foto: Žurnal24 Skupščina KK Union Olimpija je potekala brez kakršnihkoli zapletov.
Po letu premora, lani redne skupščine KK Union Olimpija namreč ni bilo, so se znova zbrali vodilni možje ljubljanskega kluba. Skupščina pa je minila v povsem mirnem vzdušju.
Oglej si celoten članek

Na skupščini košarkarskega kluba Union Olimpija sta bili potrjeni finančni poročili za leti 2006 in 2007. Sprejeti sta bili tudi poročili nadzornega odbora in finančne komisije, določen pa je bil tudi načrt dela za prihodnjo sezono. Do sprememb je prišlo le pri sestavi upravnega odbora, ki ga s politiko kluba sestavljajo predstavniki največjih sponzorjev. Nov član je tako postal Blaž Košorok, ki bo predstavljal Termoelektrarno Toplarno Ljubljana, izbrana pa sta bila tudi dva nadomestna člana. V upravnem odboru kluba bo Toma Štufleka iz Mobitela nadomestil Klavdij Godnič, Milana Medveda (Holding Slovenske Elektrarne) pa Metod Podkrižnik.

 
 

Za zdaj je predsednik gospod Jež. O tem se še nismo pogovarjali. Na vrsti je skupščina in vse teče normalno naprej. Za zdaj ni nobenih sprememb.

Dušan Mitič, podpredsednik kluba

 
Na vrhu nič novega
V zadnjem času se je pojavilo veliko ugibanj o tem, kdo bo nadomestil Janeza Rajglja na mestu direktorja in ali bo funkcijo predsednika še naprej opravljal Jure Jež. Ti temi nista bili na dnevnem redu skupščine, Jež pa je o svojem nadaljnjem delu povedal: "Ob prevzemu položaja sem dobil mandat za štiri leta, nikoli pa ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo vnaprej. To bomo šele videli. Menim, da bomo vsi skupaj naredili tisto, kar bo najboljše za klub. Vam je pa gospod Mitič včeraj razložil, kakšna je predsedniška funkcija in kakšni so pogoji za to funkcijo." Po lani sklenjenem dogovoru ima namreč največji pokrovitelj kluba pravico do predsedniškega položaja. To je zdaj Pivovarna Union.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.