Šport > Košarka
21 ogledov

Nič presenetljivega

Skupščina KK Union Olimpija je potekala brez kakršnihkoli zapletov. Žurnal24 main
Po letu premora, lani redne skupščine KK Union Olimpija namreč ni bilo, so se znova zbrali vodilni možje ljubljanskega kluba. Skupščina pa je minila v povsem mirnem vzdušju.

Na skupščini košarkarskega kluba Union Olimpija sta bili potrjeni finančni poročili za leti 2006 in 2007. Sprejeti sta bili tudi poročili nadzornega odbora in finančne komisije, določen pa je bil tudi načrt dela za prihodnjo sezono. Do sprememb je prišlo le pri sestavi upravnega odbora, ki ga s politiko kluba sestavljajo predstavniki največjih sponzorjev. Nov član je tako postal Blaž Košorok, ki bo predstavljal Termoelektrarno Toplarno Ljubljana, izbrana pa sta bila tudi dva nadomestna člana. V upravnem odboru kluba bo Toma Štufleka iz Mobitela nadomestil Klavdij Godnič, Milana Medveda (Holding Slovenske Elektrarne) pa Metod Podkrižnik.

 
 

Za zdaj je predsednik gospod Jež. O tem se še nismo pogovarjali. Na vrsti je skupščina in vse teče normalno naprej. Za zdaj ni nobenih sprememb.

Dušan Mitič, podpredsednik kluba

 
Na vrhu nič novega
V zadnjem času se je pojavilo veliko ugibanj o tem, kdo bo nadomestil Janeza Rajglja na mestu direktorja in ali bo funkcijo predsednika še naprej opravljal Jure Jež. Ti temi nista bili na dnevnem redu skupščine, Jež pa je o svojem nadaljnjem delu povedal: "Ob prevzemu položaja sem dobil mandat za štiri leta, nikoli pa ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo vnaprej. To bomo šele videli. Menim, da bomo vsi skupaj naredili tisto, kar bo najboljše za klub. Vam je pa gospod Mitič včeraj razložil, kakšna je predsedniška funkcija in kakšni so pogoji za to funkcijo." Po lani sklenjenem dogovoru ima namreč največji pokrovitelj kluba pravico do predsedniškega položaja. To je zdaj Pivovarna Union.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.